19 Ağustos 2010 Perşembe

Saftrik – Diary of a Wimpy Kid



Hepimiz geçtik o dönemlerden, çoğumuz özlesek te o dönemleri kimi çocuk için hayli yıpratıcı ve zor olabiliyor yeniyetme yılları. Bunu fazlasıyla ciddi alan çocuklar da var tabi özellikle günümüzde yani herşeyin daha hızlı yaşandığı daha erken yaşlarda yaşanmaya başladığı dönemde bu kaçınılmaz gibi görünebiliyor. İlk aşk sıkıntıları, kendini kabul ettirme, kimlik edinme sıkıntılarını gayet net ve mizahi bir şekilde anlatıyor Diary of a Wimpy Kid. Aynı zamanda bir web sitesinin sahibi Jeff Kinney ve bir çocuğun günlüğünü bloglayarak ve karikatürlerle destekleyerek dünyayla paylaştı ve paylaşmaya devam ediyor ve çok büyük sayıda izleyeni var. Siz de izleyin derim hem blogu hem de filmi. Filmdeki çocuk oyuncular da gayet başarılı... South Park'ın gençleri yok belki karşımızda ama onları az da olsa ete kemiğe büründüren çocuklar var, gerçi sinemada onların eline kimse su dökemez di mi... :)

Jeff Kinney'in sitesi : http://www.wimpykid.com/

Konusu: Bir web sitesi için küçük bir çocuğun gunluklerini çizen Jeff Kinney onun dunyada milyonlarca okuyucunun olacağını asla bilemezdi Greg Heffy okul döneminde yaşadığı sıkıntıları çizimleri bu filmde paylaşacak.



IMDB : 6.1
Tür : Komedi
Yönetmen : Thor Freudenthal
Senaryo : Jackie Filgo , Jeff Filgo
Yapım : 2010, ABD , 94 dk.
Oyuncular Zachary Gordon (Greg Heffley) , Robert Capron (Rowley Jefferson) , Rachael Harris (Susan Heffley) , Steve Zahn (Frank Heffley) , Connor Fielding (Manny Heffley) , Chloe Moretz (Angie Steadman)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Trailer Addict- Movie Trailers